Berloumi, logo, de zuivelarij
  • Berloumi, omelet met pompoen

Berloumi, omelet met pompoen

50 g olijfolie

200 g Berloumi, in plakjes

500 g butternut pompoen, in blokjes

2 chilipepers, fijn gehakt

1 lookteen, fijn gehakt

50 g witte balsamico azijn

8 g munt, grof gehakt

6 eieren, los geklopt

Verhit de helft van de olie in een braadpan

Bak de Berloumi aan elke zijde mooi bruin en verwijder ze uit de pan

Voeg de rest van de olie toe en bak de pompoenblokjes tot ze gaar en licht gekleurd zijn

Voeg look en chili toe en laat nog twee minuten bakken

Voeg de Berloumi, de munt en vervolgens de losgeklopte eieren toe

Laat ongeveer vijf minuten op zacht vuur stevig worden

Verwarm ondertussen de grill van de oven

Grill de omelet ongeveer vijf minuten

Serveer koud of warm met salade en brood

%d bloggers liken dit: