Sandra Bekkari doet het met Berloumi

We deden het al heel goed voor Sandra Bekkari, maar we doen het nog veel beter sinds Sandra Bekkari plots onze Berloumikaas ging gebruiken in haar derde boek uit de reeks 'Nooit meer diëten'. Terwijl we daarvoor vooral afhankelijk waren van het enthousiasme van onze winkeliers, kwam er nu plots meer vraag van consumenten.

Zelf schuiven we Berloumi niet naar voor als een dieetproduct. Berloumi is geen vette kaas, maar het is wel kaas! En in kaas, zelfs in magere kaas, zitten naast veel eiwitten steeds behoorlijk wat vetten. Maar Berloumi past wel prima bij de kookstijl van Sandra Bekkari, met gerechten waarin de nadruk ligt op eiwitten (en vetten) en minder op koolhydraten. Met vooral veel en creatief bereide groenten in de hoofdrol. Kijk eens op onze receptenpagina, je zal zien dat we dit uitgangspunt delen. 

 

 

Everyday Marta doet het met Berloumi

Everyday Marta kwam kijken hoe we Berloumi maken (nog op onze ambachtelijke manier). Een filmpje in opdracht van Unilever voor Solo Open Kitchen. Content marketing heet dat in moderne marketingtermen. 

Foodbag doet het met Berloumi

Foodbag is de Gentse, Belgische kookbox waar we al heel lang mee samen werken. Foodbag werkt het liefste met lokale producenten die echte toppers zijn in hun gamma. Dat laatste zeggen wij niet maar zij.

Heel veel mensen leren onze Berloumi kennen door de foodbag van Foodbag. Daarom vinden we het niet zo heel erg om op zaterdagochtend, tegen de deadline van 11 uur, nog honderden kleine verpakkingen te vacumeren en labelen.