• Berloumi met Spek

Berloumi in een jasje, Berloumi nuggets, Berloumi bommetjes, BerloumEAT, Berloumi met spek, de zotste voorstellen hebben we gehoord … het is uiteindelijk geworden: Berloumi Bacon Bites.

Berloumi Bacon Bites

Berloumi Bacon Bites, Berloumi met spek, grillkaas met spek

Berloumi met spek

Alsof een stukje mooi bruin gebakken Berloumi nog niet genoeg smaak heeft, hebben we er ook nog eens een fijn lapje spek rondgedraaid. Deze smaakbommetjes zijn in een barbecuetang omdraai klaar. Als je de Bacon Bites lang genoeg bakt, dan stulpt de Berloumi er uit en kan je de kaas mooi meebakken.

Je kan onze Berloumi Bacon Bites heel makkelijk op de pan bakken, maar evengoed gaan ze in de airfryer of de frituur. Op de barbecue zijn ze op hun lekkerst, maar dat kan ook aan het weer liggen. Eet deze caloriebommetjes met veel groenten, in een salade of gewoon omdat ze maar zo lekker niet moeten zijn.

Met al dat spek is je Berloumi natuurlijk niet langer vegetarisch. Voor een vegetarische versie kan je zelf Berloumibalkjes omwikkelen met een sliert courgette, aubergine of prei.

Gegrilde Berloumi met spek, peer en lente-ui

Snij een stevige peer in vier partjes en haal er het klokhuis een beetje uit. Fatsoeneer de lente-ui door er de oude blaadjes af te halen. Meng de peer en de lente-ui met een heel klein beetje olijfolie.

Gril de Berloumi met spek op de barbecue en leg ze naar een minder warme zone. Doe hetzelfde met de peer en de lente-ui.

De Berloumi met spek is perfect gebakken als het spek krimpt en de Berloumi warme is en een beetje uit het rolletje komt piepen.

Waar is dat te koop?

We zijn er nog maar net mee bezig dus onze Berloumi met spek vind je nog niet bij je favoriete slager, supermarkt of buurtwinkel. Vraag er naar! Dat helpt ons. Of maak ze zelf door een pakje Berloumi in tien of twaalf balkjes te snijden en te omwikkelen met gezouten of gerookt fijn gesneden spek.

Onze Berloumi Bacon Bites zijn natuurlijk niet vegetarisch. En dat terwijl veel van onze klanten Berloumi net eten omdat het vegetarisch is. Het is hier niet makkelijk om voor iedereen goed te doen. Wij vinden de Berloumi Bacon Bites een tof idee en ze zijn geweldig lekker. Je kan de Berloumi Bacon Bites ook nabootsen door er courgette, aubergine of prei rond te wikkelen. We maken daar weldra enkele recepten mee. Tegelijkertijd werken we ook aan iets nieuw vegetarisch. Kijk hier al eens voor een voorproefje.

Recept

Berloumi met courgette

| Bakken | Grillen | Frituren | Barbecueën | Airfryen |

  • Berloumi, hallloumi, pigs in blankets, deep fried
  • grillkaas, berloumi, airfryer

Deel deze pagina als je ook Berloumi Bacon Bites op de barbecue wil !