berloumi burger, halloumi kopen

Onze Berloumi kan je kopen bij Delhaize, Colruyt (in de zomer) Okay en Spar. Maar ook bij heel veel lokale handelaars en specialiteiten winkels. Een aantal winkels bieden onze Berloumi verpakkingsvrij aan.

Tien jaar geleden was halloumi nog een eerder exotische aangelegenheid. Tegenwoordig kan je vrijwel overal halloumi kopen. De meeste halloumi is afkomstig uit Cyprus en is gemaakt van een mengsel van geiten, schapen- en koeienmelk.

Berloumi is een grillkaas van het type halloumi, gemaakt van lokale koeienmelk. we maken ook een Berloumi Geit die uitsluitend gemaakt is van geitenmelk en een biologische Halloumi die gemaakt is van biologische melk.

Berloumi kopen kan ondertussen in een 500-tal winkels over heel België. In allerhande eetwinkels, slagerijen, kaaswinkels, groenten en fruitwinkels. Onze Berloumi halloumi kan je ook kopen in Delhaize en de supermarkten Spar, en Okay

BerloumiBio is onze biologische halloumi. Je vind hem bij Bio-Planet maar ook in veel andere bio-en ecologische winkels. In winkels waar Berloumi te koop is kan je onze Berloumi van geitenmelk meestal bestellen.