Berloumi recepten | Grillkaas recepten
Berloumi is een veelzijdige grillkaas. Onze recepten kunnen dienen als aperitiefhapje, als snelle lunch, op de barbecue. Maak het niet te moeilijk.
We maken onze Berloumi recepten graag vegetarisch. Zo gebruiken we in (bijna) elk recept heel veel groenten. Berloumi bevat meer dan genoeg voedingswaarde en heeft een stugge, vlezige textuur. Onze kaas is dus de ideale vleesvervanger. De recepten die je op deze pagina vindt zijn echte klassiekers uit onze Zuivelarij.
We maken onze Berloumi met een verschillende marinade op het ritme van de seizoenen. Bij onze recepten doen we dat ook.
Lenteachtige Berloumi recepten
Deze quinoasalade is een feest aan texturen. Je maakt hem samen met onze Labneh en Berloumi.
Dit is zo eenvoudig dat het eigenlijk geen recept is. Serveer dit frisse hapje op warme dagen.
We tonen je hier hoe je asperges kookt. Maar onze techniek om groene parelcouscous te maken mag er ook wel zijn!
Gooi je broccolistelen niet weg! Maar gebruik ze in deze aardappelsalade bij een bbq.
Berloumi zoals hij bedoeld is om te eten. Als fastfood!
Berloumi is echt superlekker met puree. Taai en zacht tegelijkertijd.
Erwtensoep hoort thuis in de lente want dan zijn er verse erwtjes. Berloumiblokjes zijn er altijd. Hier met basilicum en munt.
Zomerse Berloumi recepten
Omdat het één van onze favorieten is! Check hier onze Panzanella-special.
Op warme dagen heb je vooral zout en vocht nodig. Twee ingrediënten die we hier combineren.
Deze saffraantomaatjes zijn echte smaakbommetjes. Weldra eet je ze overal bij.
Caponata is een salade die wat op een chutney lijkt. Serveer hem de hele zomer lang. Overal.
Wij zijn zot van Berloumi met asperges op de barbecue. Deze keer maak je ze met gremolata.
Een heerlijk verfrissende combinatie van zout en zoet en zuur. Voor heel warme zomerse dagen.
Herfstige Berloumi recepten
We maakten deze polenta met niet-voorgekookte polenta. En dat is helemaal niet moeilijk.
Farinata is de voorouder van de pizza. Maar wij maakten hem met kikkererwtenmeel.
Blokjes zijn de nieuwe balletjes. In dit recept gebruiken we Berloumi-blokjes.
Zijn het nu aardappelblokjes of Berloumi-blokjes?
Bak de prei eerst! Zo krijgt hij een diep en rijk aroma.
Spruitjes zijn enkel lekker als ze op deze manier klaar gemaakt worden.
Een herfstig pastagerecht.
Verfijnde bruschetta, verfijnde toast champignons.
Soep met gele groenten en saffraan.
Winterse Berloumi recepten
Geweldig lekker én spruitjes in één zin? Het kan! Je maakt ze samen klaar met deze Berloumi-sticks.
Geen palmkool thuis? Gebruik dan savooikool in deze winterse warme salade.
De wintervariant van onze populaire Berloumi-fries. Da’s fastfood met een culinair kantje en een overschotje aan rode wijn.
Berloumi recepten | Grillkaas recepten
Thema grillkaas recepten
Een recept met Berloumi kan ook gewoon pure fastfood zijn, zoals deze Berloumi-frietjes.
Berloumi is de ideale vleesvervanger in een vegetarische burger. We tonen je de weg in onze Berloumi-burger-special.
Enkele tips om de beste pastasalade te maken. Een weggever: gebruik Berloumi!
Wij vinden onze Berloumi altijd lekker. Maar in de zomer, op de barbecue, vinden we hem het lekkerste.
Herstel je feestjes met deze aperitiefhapjes!
In deze aperitiefhapjes special verzamelden we de lekkerste hapjes en finger food met onze Berloumi. Ideaal voor tijdens de feestdagen, maar ook gewoon lekker tijdens een apero-avond. Voor wie eens iets anders wil dan een portie gemengd of ovenhapjes!
Deel je eigen recept!
We love gerechtjes met Berloumi! Heb je zelf een gerecht met onze kaas dat we zeker eens moeten testen? We waarderen het geweldig als je ons je eigen Berloumi recept toestuurt. Bezorg ons je recept via de sociale media.
Gebruik:
#berloumi #kaasmetgrillen #dezuivelarij
Deel deze pagina als het water je al in de mond begint te lopen na het zien van al deze Berloumi recepten.