Met onze Berloumi maak je de lekkerste halloumi aperitiefhapjes. Halloumi is de laatste jaren een is een hip en veel gebruikt ingrediënt geworden. Halloumi is samen met hummus, aubergine, baba ganoush, labneh en granaatappel één van de vele smaakmakers uit het Midden-Oosten. Onze Berloumi komt niet uit het Midden-Oosten maar wort gemaakt in Berlare. Dat is al bijna even exotisch.

Kaas is vaak nogal zwaar als aperitiefhapje, deze halloumi aperitiefhapjes zijn dus vooral tussendoortjes, feesthapjes of voor als je enkel wil aperitieven.

Berloumi Sticks

Als aperitiefhapje zijn deze halloumi sticks behoorlijk zware kost. Serveer ze eerder als een een tussendoortje, in een volwaardig recept of beter nog, als laatavondsnack.

Over aperitiefhapjes gesproken. Mogen we je voorstellen aan de Labneh uit onze Zuivelarij. Labneh wordt gegeten als mezze, sharing en dip gerecht.

Berloumi Bootjes

Haal de slablaadjes van een krop Romeinse sla en vul ze met gebakken Berloumi en een garnituur en dressing naar keuze.

Berloumi Frietjes

Het feestbeest onder de halloumi aperitiefhapjes zijn deze halloumi frietjes van Berloumi. Echte party stuff. Eenvoudig te bereiden. Pimp them high, pimp them high, …

Deel deze pagina als je dat wil!