Berloumi, logo, de zuivelarij

Halloumi aperitiefhapjes

Met onze Berloumi maak je de lekkerste halloumi aperitiefhapjes. Halloumi is een trendy ingrediënt dat past in de veelal vegetarische keuken van het Midden-Oosten. Halloumi is samen met hummus, aubergine, baba ganoush, labneh en granaatappel één van de vele smaakmakers uit het Midden-Oosten. Kaas is vaak wat zwaar als aperitiefhapje, deze halloumi aperitiefhapjes moet je vooral zien als spervuur aan hapjes.

Berloumi Sticks

Omwikkel balkjes van Berloumi met fijn gesneden spek en bak ze in de pan.

Als aperitiefhapje zijn deze halloumi sticks behoorlijk zware kost. Serveer ze eerder als een een tussendoortje, in een volwaardig recept of beter nog, als laatavondsnack.

Berloumi Wrapjes

Vul een tortilla wrap. Snij hem in stukjes Bak de stukjes op hun zijkant aan in de pan.

Aan dit halloumi aperitiefhapje is een beetje werk. Toch als je het goed wil doen door eerst de wrap in zijn geheel te bakken, vervolgens in partjes te snijden om ze opnieuw te bakken.

Berloumi Bootjes

Slablaadjes plukken. Berloumi bakken. Blaadjes vullen en garneren.

Haal de slablaadjes van een krop Romeinse sla en vul ze met gebakken Berloumi en een garnituur en dressing naar keuze.

Berloumi Frietjes

Berloumi in frietjes snijden en frituren. Pimpen met van alles en nog wat.

Het feestbeest onder de halloumi aperitiefhapjes zijn deze halloumi frietjes van Berloumi. Echte party stuff. Eenvoudig te bereiden. Pimp them high, pimp them high, …

%d bloggers liken dit: