Snijd drie teentjes look fijn. Snijd vervolgens één ui in stukjes en pel en versnijd één rode peper. Snijd 200g Berloumi in schijfjes.

Verwarm een beetje olijfolie in een grote pan op een middelhoog vuur. Voeg hieraan één eetlepel karwijzaad en één eetlepel komijnzaad toe. Voeg vervolgens de look, ui en rode peper toe en kook voor 8-10 minuten tot de ui zacht en doorschijnend wordt. Roer hier daarna anderhalve eetlepel gemalen komijn, één eetlepel gemalen koriander, een kwart van een eetlepel chilivlokken en één eetlepel paprikapoeder doorheen. Kook gedurende twee minuten.

Voeg 400g kerstomaten toe en laat dit koken voor enkele minuten tot de inhoud zachter wordt. Voeg nu 400g gesneden tomaten in blik toe en kruid met zout en peper. Laat dit gedurende 12-15 minuten zachtjes sudderen, tot de saus is ingedikt. Proef en kruid bij indien nodig.

Verwarm, intussen, een grillpan op hoog vuur. Gebruik een lepel om in de saus vier kuiltjes te maken waarin je elk een ei legt. Bedek de pan met een deksel en laat dit koken gedurende 5-8 minuten, of tot de eieren goed zijn naar eigen zin.

Grill intussen de grillkaas tot beide kanten mooi bruin zijn. Strooi wat zout over de eieren en leg de kaas er bovenop. Werk af met gehakte koriander en serveer met wat getoast brood.