• De Zuivelarij
    • Berloumi
    • BerloumiBio
    • viVie
    • Ricotta di Berloumi
    • Labneh
  • Français
    • English
  • Volg ons
  • Ricotta
  • Préparer
  • Recettes
    • Printemps
    • Eté
    • Automnes
  • Points de Vente
    • Berloumi
    • Berloumi Bio
    • Berloumi chèvre
  • la valeur nutritionnelle
  • Fromage à griller
  • Press
  • Ricotta
  • Préparer
  • Recettes
    •         - Printemps
    •         - Eté
    •         - Automnes
  • Points de Vente
    •         - Berloumi
    •         - Berloumi Bio
    •         - Berloumi chèvre
  • la valeur nutritionnelle
  • Fromage à griller
  • Press
By David De Coster3 octobre 2022Non classifié(e)
Icône de site
Morsures de berloumi

Deel dit bericht als je dat wil!

ricotta van berloumi, halloumi

De Ricotta van Berloumi wordt gemaakt van de zoete melkwei die overblijft nadat we Berloumi gemaakt hebben. De melkwei wordt verder verwarmd en enkel de ricotta die vanzelf komt boven drijven wordt afgeschept.

Ricotta zit boordevol hoogwaardige eiwitten en bevat niet zo heel veel vet. Op onze Ricotta pagina vind je heel veel recepten en inspiratie.

Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief

Recente Berichten

  • Morsures de berloumi

Nieuwsbrief

We versturen slechts vier keer per jaar een origineel recept, samen met een beetje informatie uit De Zuivelarij.

#

#berloumi

#ricottavanberloumi

#kaasmetgrilllen

#dezuivelarij

#ricottadeberloumi

#fromageagriller

#berloumibaconbites

Winkel

Info

Elke dag van 09u tot 17u.

Gesloten op zondag

Contact

De Zuivelarij BV
Galgenbergstraat 54A, 9290 Berlare
BE 0648 786 082

David De Coster
(kaasmaker - zaakvoerder)
0484/167.860 | [email protected]

Delphine De Zutter
(kaasmaakster- kwaliteit)
0491/896.197 | [email protected]

Inge Bracquiné
(administratie - facturatie)
0495/78.26.43 | [email protected]

De Zuivelarij