Nu cafés slechts vier personen per tafel mogen ontvangen, bedachten we in de Zuivelarij het initiatief ‘Fries For Four’: een portie Berloumi kaasfrietjes om te delen met vier personen. Zo wil De Zuivelarij de Vlaamse cafés die het sinds de coronacrisis niet makkelijk hebben, een beetje steunen.

Cafés die een gratis startbox willen ontvangen schrijven zich hieronder in.

De Zuivelarij

Met onze Zuivelarij rekenden we in het verleden al veel op de hulp van de horeca, want zij zorgen mee voor de promotie van onze producten in een gezellige sfeer. Onze productie blijft tijdens de coronacrisis heel goed draaien, maar helaas heeft niet elke onderneming het deze periode even makkelijk. We gaan zelf graag op café en vonden het tijd om eens iets terug terug te doen.

Cafébazen en -bazinnen

We maken voor 100 Vlaamse cafés een gratis box die alles bevat voor een twintigtal tafels Fries For Four. De box bestaat uit onze grillkaas Berloumi, onze Labneh, een flesje chilisaus van Rascal Tastebuddies en alle andere benodigdheden om de Berloumi-frietjes te serveren. We hopen natuurlijk dat de cafés later, als dat virus al lang is verdwenen, verder onze Berloumi-frietjes blijven serveren. Een beetje opportunisme kan geen kwaad.

Cafégangers

We hopen dat jullie, cafégangers, massaal onze frietjes delen. Aan tafel op café, maar ook op sociale media met #friesforfour. Dus zit je op café en spot je op de kaart de Fries For Four, bestel dan een portie! En trek er ook een foto van natuurlijk. Zo steken we samen de cafés een hart onder de riem. Als je onze Berloumi-frietjes zelf wil uitproberen dan vind je hier het recept.

#friesforfour

Heb je een café?

Ben jij een Vlaamse cafébaas of -bazin en wil je een box ontvangen? Schrijf je dan in door een mailtje te sturen naar [email protected] en krijg een gratis startbox!

grillkaas frietjes maken

Hier kan je onze Fries For Four eten

      Deel deze pagina als je dat wil!