grillkaas wraps met onze Berloumi grillkaas.

grillkaas wrap, berloumi wrap

Berloumi wrap met gegrilde paprika

Dubbel gebakken Berloumi wrap met shiitake

Voor drie wraps. Hak 150 gram shiitake fijn. Begin de shiitake te bakken in 3 cl maïsolie. Blijf roeren tot de paddenstoelen uiteindelijk gaan bakken. Bak verder tot ze helemaal droog lijken en dreigen te gaan aanbranden. Neem van het vuur, laat grotendeels afkoelen en voeg dan ongeveer één grote eetlepel zwarte pepersaus toe.

Leg de wraps open en verdeel de vulling over het onderste derde van de wrap. Snij een stuk Berloumi in de lengte in zes balken. Leg de Berloumi op de vulling en rol de wrap strak op tot het midden. Maak de wrap nu goed nat en rol verder tot hij gesloten is. Je kan de wrap nu onmiddellijk bakken of in plasticfolie wikkelen om hem tot twee dagen, gekoeld te bewaren.

Prik houten vorkjes op regelmatige afstand van elkaar (ongeveer anderhalve centimeter) in de wrap en snij tussen de stokjes  de wrap in stukjes. Bak de stukjes op de Berloumi zijde mooi bruin en tot ze helemaal warm zijn. Wij gebruikten hiernaast onze Labneh als dip.

Berloumi, wrap, tortilla

grillkaas wraps op de Ofyr

Op de Ofyr barbecue kan je onze Berloumi heel makkelijk bakken. Samen met de wraps en alle groenten die je ertussen wil.

Foodbag wrap

Deze hebben we niet zelf gemaakt. Foodbag is de Belgische maaltijd box. Regelmatig kan je bij hen lekkers uit onze Zuivelarij bestellen. Zoals je ziet is het niet moeilijk om zelf je Berloumi wrap samen te stellen. Met wat groentjes en een sausje kom je al ver.

Deel deze pagina als je ook graag wrapt!