Berloumi in de airfryer

Als je zegt: “je kan grillkaas grillen, bakken, frituren, barbecueën, …”.Dan is er altijd wel iemand die vraagt: “kan grillkaas ook in de airfryer”?

Kan je grillkaas airfryen

Je kan grillkaas zeker klaarmaken in de airfryer. Als je het goed aanpakt is het zelfs één van onze favoriete manieren om grillkaas te bereiden. Je krijgt in het beste geval een mooie krokante korst

Hoe grillkaas airfryen

Volgens de ervaring uit onze Zuivelarij kan je een grillkaas zoals onze Berloumi het beste in zijn geheel airfryen. Er zijn weliswaar heel veel recepten te vinden waarbij je grillkaas in frietjes snijdt om ze vervolgens te airfryen. Tik maar eens “grillkaas in de airfryer” in Google.

Echter de grillkaas moet dan te lang bakken en zal taai worden voor hij een mooi bruin korstje heeft. Een betere methode is om de grillkaas in zijn geheel in de airfryer te stoppen.

Vooral bij grillkaas is het belangrijk om hem eerst eens goed droog te deppen en in te wrijven met een beetje olie. Rondom onze Berloumi zit al een laagje marinade dus die kan rechtstreeks in de airfryer. Op het moment dat de Berloumi een mooie kost heeft zal ook de binnenkant goed warm zijn.

Serveer Berloumi uit de airfryer net als bij alle andere bereidingswijzen met veel groenten en/of een rijkelijke salade.

Deel deze pagina als je dat wil!