Vinaigrette, tomaat, ciabatta, de ingrediënten voor panzanella
De basisingrediënten voor panzanella maar niet noodzakelijk voor die van jou.

Post een mooie, grappige of sfeerfoto van je eigen Berloumi panzanella op je sociale media met de hashtag #berloumipanzanella. Enkel de hashtag #berloumipanzanella kan gebruikt worden. Vraag vrienden om je foto (de foto, niet de post) te liken en misschien te delen.

De wedstrijd loopt tot het einde van het tomatenseizoen in het noordelijk halfrond. Zijnde 15 augustus. De winnaar wordt bekend gemaakt op 16 augustus via onze sociale mediakanalen Facebook en Instagram.

De winnaar wordt zonder veel nadenken door ons gekozen maar het aantal likes en de esthetische, creatieve of sfeerschepping van de foto zijn belangrijk. Het helpt ook om ons te liken en te delen op de sociale media. Het kan tenslotte niet van één kant komen!

De winnaar mag de gelegenheid en het moment kiezen waar wij voor ongeveer 50 personen onze perfecte Berloumi panzanella komen bereiden. Veel is hier bespreekbaar als het maar gezellig is.

We laten je niet zomaar aan je lot over. Op onze Panzanella pagina vind je heel veel tips en inspiratie.