Berloumi op de barbecue

Je kan Berloumi in balkjes, blokjes of plakjes snijden ofwel in zijn geheel grillen.

Grill op hoog vuur

Zorg dat het barbecue rooster goed ingeolied is.

Grill de Berloumi aan alle kanten

Hou warm op een minder warme zone

Serveer warm

Misschien wel onze favoriet. Grill Berloumi samen met watermoelen op de barbecue

Nog meer recepten

Wij geven Berloumi altijd met heel veel gegrilde groenten. De meeste groenten kunnen rechtstreeks op de rooster. Voor kleinere groenten kan je een gaatjespan gebruiken.

Met champignons ... 

... of met  paprika ...

... of met  asperges ...

... of met  aubergine ...

... of met sluimererwtjes... 

... of met  tomaat ...

... of met worteltjes ...

We zijn zelf niet zo zot van Berloumi op een brochette. Het ziet het zeer mooi uit maar het is niet altijd even makkelijk om alles mooi te grillen.

Je moet naar ons niet luisteren.

Kies dan voor zachte groenten of gaar de groenten voor.

Op de barbecue is Berloumi de perfecte vleesvervanger. Maar evengoed kan je hem samen met vlees eten.  Met worst, zoals ze in Cyprus doen.

We maken ook nog andere lekkere zuivelproducten in onze Zuivelarij

Uit onze reststroom aan kaaswei maken we ook hele lekkere ricotta

Onze Labneh gebruik je als mezze, dip, saus of ter vervanging van zure room - maar dan goeie zure room

viVie is zowel kaas als ricotta. Een kaasstijl uit Zuid-Italië waar hij cacioricotta wordt genoemd.