Winkels

Terwijl het tien jaar geleden nog een eerder exotische aangelegenheid was kan je vandaag vrijwel overal halloumi kopen. De meeste halloumi is afkomstig uit Cyprus en is gemaakt van een mengsel van geiten, schapen- en koeienmelk.

Berloumi is een grillkaas van het type halloumi, gemaakt van lokale koeienmelk maar we maken ook een Berloumi Geit die uitsluitend gemaakt is van geitenmelk. Daarnaast maken we ook een biologische Halloumi

Berloumi halloumi kopen kan ondertussen in een 500-tal winkels over heel Vlaanderen. In allerhande eetwinkels, slagerijen, kaaswinkels, groenten en fruitwinkels. Berloumi halloumi kopen kan ook in veel (maar niet alle) Delhaize en de supermarkten Spar en Okay.

BerloumiBio is onze biologische halloumi. Je vind hem bij Bio-Planet maar ook in de meeste  andere bio-en ecologische winkels. In winkels waar Berloumi te koop is kan je onze Berloumi van geitenmelk meestal bestellen.

Beveel ons gerust nog mogelijke winkels aan of vraag je favoriete winkel om Berloumi te contacteren. We proberen onze store locater zo up to date mogelijk te houden. Dat is niet altijd even makkelijk. 

 

 

Vita Mylle (slagerij Mylle, Kortrijk) is één van onze enthousiaste verkooppunten.

Fruit4You in Gent en Sint-Amandsberg is één van onze verkooppunten

Sofie en Anneleen van Kabas, de verpakkingsvrije winkel in Mechelen.

Sabrina van marktkraam De Volle Maan was ons eerste (en nog altijd één van de beste)verkooppunten.

   Als je dat wil, deel dan deze pagina !
   • 116
   •  
   •  
   • 116
    Shares