HOT  HONEY BERLOUMI  TACO'S

Hot honey Berloumi taco's maken is heel gemakkelijk. Het belangrijkste is dat je de Berloumi lekker krokant te bakt en vervolgens ook warm serveert. Voor de rest heb je in dit recept volledige creatieve vrijheid.

De sleutel tot het perfecte plakje Berloumi:

🔑Zorg dat de pan warm is voor je begint 🔑Houd het vuur tijdens de hele baktijd hoog 🔑Voeg geen extra vetstof toe

Wanneer de Berloumi langs beide kanten goudbruin ziet, voeg je ong. 2 eetlepels honing en een kleine eetlepel chilivlokken toe

Laat de Berloumi nog wat verder bakken in de honing-chili mengeling en zorg dat alles gelijk verdeeld is.

... en dan is het nu eindelijk tijd voor het leukste deel: de taco's samenstellen!

Hier kan je je creativiteit de vrije loop laten: gebruik alle toppings die jij lekker vindt! Wij kiezen er voor om het simpel te houden. Inspiratie nodig?

Pijl

Of serveer op een bordje

Zet de ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn taco samenstellen!

(Zorg dan zeker voor genoeg Berloumi, die is altijd als eerste op!)

(Zo heeft iedereen zeker een stukje Berloumi)

Pijl

SMAKELIJK !