Berloumi, logo, de zuivelarij

Berloumi, taart met pompoen en zwarte peper

50 g olijfolie

200 g Berloumi, in plakjes

500 g butternut pompoen, in blokjes

3 g zwarte peper, grof gemalen

1 lookteen, fijn gehakt

50 g witte balsamico azijn

8 g munt, grof gehakt

6 eieren, los geklopt


 

  1. Verhit de helft van de olie in een braadpan
  2. Bak de Berloumi aan elke zijde mooi bruin en verwijder ze uit de pan
  3. Voeg de rest van de olie toe en bak de pompoenblokjes tot ze gaar en licht gekleurd zijn
  4. Voeg look en chili toe en laat nog twee minuten bakken
  5. Voeg de Berloumi, de munt en vervolgens de losgeklopte eieren toe
  6. Laat ongeveer vijf minuten op zacht vuur stevig worden
  7. Verwarm ondertussen de grill van de oven
  8. Grill de omelet ongeveer vijf minuten
  9. Serveer koud of warm met salade en brood

 

%d bloggers liken dit: