Berloumi grillkaas bereiden

Een grillkaas zoals Berloumi hoef je niet meer te garen. Enkel een mooi bruin korstje geven waarbij de kaas net warm wordt vanbinnen volstaat al.

Serveer grillkaas bij voorkeur warm want wanneer hij afkoelt krijgt hij een ietwat taaiere structuur. Dit is ook lekker maar dan anders. Om Berloumi op temperatuur te houden kan je hem het beste met andere lauwe of warme ingrediënten serveren (of gewoon met de pan op tafel zetten). Grillkaas is ook zeer lekker, en eenvoudig te bereiden, op gourmet of tepanyakki en in fondue.

Om grillkaas op voorhand te bereiden kan je hem ook op voorhand kort grillen of bakken en nadien in een zachte oven (ongeveer 90°C) warm houden. Ofwel kort onder de grill terug opwarmen.

Berloumi is het zoute, hartige ingrediënt in je bereiding, bespaar op zout in de rest van de bereiding. Berloumi is kaas en kaas bevat vetten. Gebruik onze Berloumi met veel groenten en andere texturen en voeg waar mogelijk ergens frisheid toe.

Bakken

Gourmet

BBQ'n

%d bloggers liken dit: